Autor: 021.rs

Novi Sad
01.02.2020.
15:18 > 16:43
Potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković pozvao je tužilaštvo i policiju da "obrate pažnju" na projekat uređenja priobalja Novog Sada koji, po njegovim rečima, gradonačelnik Miloš Vučević i brat predsednika Srbije Andrej Vučić pokušavaju da nameste kompaniji "Galens".
  • Mile

    19.02.2020 19:59
    A zašto da grade u koritu Dunava. Preporučio bih im da grade svoje kule u oblacima ispod korita Dunava. Tu ih nebi ograničavali nikakvi propisi jer takvi propisi nisu još doneti. Vozi Miško.
  • Laza Krstić

    04.02.2020 13:02
    Hejjjjjj???
    A jel to isti onaj Bora Novaković koji je kao doktor sociologije bio najkompetentniji da bude direktor ZIG-a?? Nema veze što nije bio građevinski inženjer , arhitekta ili sl.. Ma daj Boro, idi u Futog i izvozi bre kupus za Nemačku, tu je keš...... Cenzus nećeš preći dok si živ više....
  • Đura

    04.02.2020 12:52
    Očigledno je da firma Galens iza koje stoji po pričama mnogih Novosađana Mile Dodik dobija najatraktivnije lokacije u gradu. Da li je neko od nadležnih organa ispitao zašto baš ta firma dobija takve lokacije? Od priobalja Novog Sada treba napraviti sportsko-rekreativno- turističko područje. To je interes Novosađana. Nikakve prenatrpane zgradurine, pune haotičnog saobraćaja, izduvnih gasova i uslova koji nisu za dostojanstven život ljudi. Ne može interes investitora, urbanističke mafije i korumpiranih političara biti preči od interesa građana.
  • Ostrvo

    04.02.2020 09:42
    Novosadska Ada ciganlija
    Urbanistički plan uređenja poteza od Štranda, preko mornarice i brodogradilišta sa Šodrošem, bio je poput beogradske Ade ciganlije.
    Predviđeni su bili sportsko-rekreativni sadržaji uklopljeni u zelenilo.

    Ovi “napredni” na vlasti, su i pored svih apela javnog mnjenja, odlučili da zarad investitora i profita, liše građane Novog Sada zelenih pluća i mogućnosti zdravog života i rekreacije uz Dunav.

    Naravno, pri svemu tome, odlučni su i da krše Zakon (zabranjena gradnja u rečnom toku i ugrožavanje odbrambenih nasipa..., zato i nema Vodne dozvole)
  • ničiji

    04.02.2020 07:34
    ništa novo
    Samo slušam i smešno je. Pa taj Novaković je harao Novim Sadom 10 godina, bio u Pokrajni,a po potrebi direktor JP u Novom Sadu,a profesija "filozof". Jako se razume u prostorno planiranje i plan detaljne regulacije, pa je bio direktor ZIG-a. "Veliki stručnjak, za velika dela"-bolje da ćuti.
    Vi što ste protiv SNS, sigurno ne treba da budete za Novakovića ! Mislite, ako on dođe na vlast da će rešiti sve probleme-e NEĆE !
  • Bili Kid

    03.02.2020 23:39
    @Limanac
    To sto ti hoces mozes da se obrises. Ovde vladaju Bosanski mafijaski zakoni i primitivci iz Bosne i oni sprovode red u Novom Sadu!
  • Limanac

    03.02.2020 19:10
    Stop gradnji
    Ceo teren uz Dunav, zajedno sa Ribarcem i Šodrošom, hoćemo da bude zelenilo s sportsko-rekreativnim terenima, kao što je bilo u Urbanističkom projektu!

  • Bogdan

    03.02.2020 18:18
    @D
    Ne jedem sendviče nisu bas zdravi, bolje kuvano. A sudeći po svemu, ti pod hitno moraš prestati da jedeš to sto jedeš vidiš da ti nije dobro.
  • dzordz

    03.02.2020 13:43
    dzordz
    milanmm ,post smo sigurni da ako negde ima viska negde mora biti manjaka,zaboravio si napisati da doticni koji su otkupili stanove od 50000eura a steku cigara, ukrali su nekom 49950 eura..jeel..
    zna li se ko je dozvolio klosarima da ograde i zauzmu obalu na kamenjaru..,pa ne moze se prici do vode..normalni ljudi..nemaju sansu .., ko je to dozvolio..
  • milanm

    03.02.2020 12:25
    @tačno u podne
    Cini mi se da se niko nece buniti, narocito ne vlasnici stanova na Limanu jer ce im nakon izgradnje skociti vrednost istih, i u starogradnji, i to dosta. Slicno je bilo i ranije na Grbavici, Detelinari. Dobijali su po 2-3 stana za stare kuce i placeve i to u trenutku kad je kvadrat u novogradnji isao i do 2000e. Slicno je i sad na Podbari. Limanci su skupljali potpise zbog najave izgradnje garaza, i to pre svega zato sto bi im iste oborile vrednost stanova. U ovoj situaciji je suprotan slucaj. Svi su ucutali i trljaju ruke, posto je vecina stanova na Limanima nasledjena od roditelja,baba i deda, a oni su otkupljivali 90ih za boks cigareta i sl. Malo njih je tu kupilo stan na kredit ili za kes. Dakle cista zarada za dobar deo vlasnika, 100%. A kad su pare u pitanju sve mogu novosadjani da istrpe.
  • Limanac

    03.02.2020 12:11
    Po proverenim informacijama neće Galens biti jedini investitor na tom prostoru,on je trenutno u posedu samo Brodogradilišta.Još jedna velika građevinska firma iz NS,koja trenutno gradi dva velika kompleksa u BG, će tu graditi.
  • D

    03.02.2020 10:38
    @Bogdan
    Vidim, pojeo si sendvič.
  • Bogdan

    03.02.2020 09:53
    Vode vojvodine
    Kruzevic je najbolje rešenje za tako veliko preduzeće. Bio je najsposobniji direktor Elektrovojvodine ikad. Podrška!
  • bujke

    03.02.2020 09:46
    Namcor
    Pričajte sta hoćete ali Galens će da izgradi i uredi uzvodno do ribarca zgrade u kojima će ziveti najbogatiji jer će kvadrad biti sigurno preko 2000 e, ali sto je najbitnije ima da pišaju nizvodno po sirotinji koja se bude kupala na štrandu koja nema novca za more. Ja bi pre ovaj projekat nazvao PIŠAJTE DA PLIVAMO
  • Bili Kid

    03.02.2020 00:29
    Nastavak bosanizacije i mafije u Novom Sadu. Kriminal u usponu!
  • tačno u podne

    03.02.2020 00:04
    i šta sad?
    I šta sad dragi sugrađani?
    Hoćemo da besno gledamo u internet novine i pišemo ljute komentare zblanuti bahatošću?
    Neće ovo ni izbori rešiti jer svak ko dođe mesto ovih će biti jednako na spisku onog koji ima interes da zida i gradi.
    Ovo rešavaju samo 4 konja koji svaki vuče na svoju stranu.
    Zna se ko gradi, nije to nikakva tajna. zna se ko su ostali sa slicnim apetitima idejama i mogucnostima.
    pa korak po korak.
    Mi smo bili civilizovani, pokušavali 30 godina civilizovano da se izborimo za svoj vazduh i mir. Nismo uspeli. Znači, ovo nije nacin.
    Ni jedni svatovi nisu jaci od sela. Nemojte to zaboraviti. A Novi Sad je postao ogromno selo. Nemaju oni toliko tabadzija.
  • Vlada

    02.02.2020 20:08
    @Limanac

    Super, sad možešlepo da filozofiraš o gradnji tamo gde sad živiš, a za bosanske projekte pod mojim prozorom ćeš da se ubrišeš.
  • Limanac

    02.02.2020 17:42
    @Struka
    Kakvi su ovo nemušti komentari, strašno.Komentari uopšte ne stoje...Pa zar i novi studentski domovi nisu izgrađeni na susednoj parceli,udaljeni od nasipa koliko zakon nalaže?I,da li postoji bilo kakav problem što se tiče struke?Da li su ružni ili se nisu uklopili?Nisam pristalica nijedne stranke,to me ne interesuje!Ali,zaista mi nije jasno da se npr.ono ruglo od baraka Neimara preko puta škole nekom dopada.Pa tu ima samo divljeg rastinja.Ili napušteno brodogradilište... Naravno,treba zelenila i objekata za rekreaciju.Ali tu ima mesta i za zgrade i poslovne prostore,sportske i obrazovne ustanove i sl.Pa svi gradovi u svetu grade uz reku i to su reprezentativni objekti. Naravno,urbanisti moraju dati smernice kako to treba da izgleda i oko toga ne sme biti rasprave.Živeo sam tu u blizini dugo godina i dobro sam,za razliku od mnogih koji ovo komentarišu,upućen u sve vezano za pomenuti potez.
  • Lemi

    02.02.2020 16:39
    @ja
    Ovo nije Novi Sad na vodi već Avenia kompleks koji se već pravi i nalazi se na kružnom toku bulevara Evrope i patrijarha Pavla. Volim kad neko ispadne smešan jer prvo ne pročita/pregleda i razmisli.
  • NeStrucni tim

    02.02.2020 13:38
    Jadan je nas grad kad ti je vrhunac razvoja stambena zona iz kredita a pola grada nema ulicnu rasvetu dok najstrozi centar bazdi na g**na sa sve suficitom u budzetu jer Milos nema kadrove koji mogu da sprovedu ozbiljne projekte
    Domet Milosa i njegovih strucnjaka Kapija, semafor i stangla za vezivanje biciklova
  • Limanac

    02.02.2020 12:16
    Samo smena SNS-a pomaže
    Tako je to, kada SNS vodi državu i grad.

    Tu pomaže samo kompletna smena SNS-a i svih njihovih satelita sa svih nivoa vlasti!
  • Cattanicorrado

    02.02.2020 10:11
    Korupcija
    @sasa,

    Veoma lep i dostojanstven komentar. Samo bi na to još nadodao, da pored toliko pravnika u gradskoj kući, gradonačelnik radi šta hoće, a korupcija cveta.
  • Milos

    02.02.2020 09:42
    Alo
    Probudite se novosadjani koji vam je k***.
  • sukob

    02.02.2020 09:39
    struka
    Ovaj kancer gradnje u zelenoj gradskoj oazi kraj reke je teški urbicid, i svaki student arhitekture i građevine se još na prvoj godini uči da se veliki blokovi zgrada i neboderi moraju zidaju na sigurnom!!! Samo tamo gde nema podzemnih voda, rizika od urušavanja, poplava, rizične obale reke koja meandrira, sklona je haotičnim vodostajima itd.
    Da zidate od prirodnih i kvalitetnih materijala i na sigurnom mestu sa pažljivo biranim lokacijama gde se ne stvara beton city nego grad po meri građana, po meri porodice, škole, kulture, crkve, muzeja, očuvanja lokalne arhitekture itd.
    Ne vidim zašto se ne bi iskoristila obala oko Sremske Kamenice do Beočina, na brdu je od Fruške Gore, zelenije i zdravije za život, više je od grada pozicionirano, lepši je pogled na grad i reku, i sigurnije jer već postoje naselja, jedino rizik od odrona, ali i to je merljivo i rešivo.
    Oni će sad da zidaju kinder jaje zgrade sa najjeftinijim materijalima i instant brzoj gradnji, a što je brzo to je i kuso.
    Ne treba nam novosadski BG@H20, želimo grad po meri građana, a ne po meri šake korumpiranih političara i krimi investitora...
    Urbicid je krivično delo protiv životne sredine!!!
    Ustavni sud neka ispita ove odluke!
  • Sasa

    02.02.2020 08:58
    O telefonu . . .
    E Milose, pricao si sa kineskim ambasadorom, a nisi nasao za shodno da pozoves na kanabe Vuka Radojevica, sekretara za poljoprivredu u pokrajinskoj vladi (Igora ni u snu ne smes zvati). Hoces da budes lider a nemas hrabrosti da u vlastitoj strancu uspostavis red. Lakse je fascinirati i interesno okupiti polusvet nego razgovarati sa Mirovicem i Radojevicem. Preveliki je to zalogaj za tebe - imaju i znanje i iskustvo, ali iznad svega, imaju petlju da ti jedan na jedan odrede meru autoriteta. Lakse je kad ti se dive Dukic-Mijatovic, Mandic, Stojkovic, Novakovic, Milicevic!!!
  • Sasa

    02.02.2020 04:55
    Priroda
    Slazem se da treba urediti obalu pogotovo oko Ribarskog ostrva,ali NE zgrade da bi se nakrali para nego da se produzi setaliste strand.Par pohlepnih lokalnih mocnika ubijaju duh NS
  • ja

    02.02.2020 01:41
    Sve je vec u prodaji
    Evo vam kako ce izgledati, vec se prodaje...
    U prevodu - ovi su sigurni da ce se izabrati na izborima :)

    https://www.youtube.com/watch?list=PLjcOS5fRkVGrIaF-w0vGQoD1ijI4MfbRO&time_continue=19&v=A5X86N1DsS8&feature=emb_logo
  • haha

    02.02.2020 01:12
    U njegovo vreme kada je građevinska mafija razorila Novi Sad nije bilo nameštanja i korupcije?
  • Rođeni

    02.02.2020 00:44
    Ns
    Jedan je Jova Dejanović !
  • Lala

    02.02.2020 00:31
    ?
    Ako ćemo već o priobalju neka malo pogledaju nadležni Kamenjara. Tamo su "veliki biznismeni" uzurpirali i privatizovali čitavu obalu tako da više niko nemože da prođe. Prećutno im je neko dozvolio da se bahate i uzurpiraju državnu zemlju, a nadležni su uvukli glavu u pesak i ćute. To zna i prošla a i ova vlast =isti ste svi, samo svoj džep i baš vas briga za zakon koji bi trebalo da primenjuje te.
  • quoi?

    01.02.2020 23:34
    vot?
    @ .... Dodao je da se pitanje ko će graditi most određuje raspisivanjem međunarodnih tendera, a ne neposrednom pogodbom u razgovoru sa bilo kojim ambasadorom.
    pa i "brza" je stigla iz neke ambasade u Pešti, samo ne znam da se iko dosad time bavio i tome usprotivio.
  • Celta

    01.02.2020 22:53
    Ko ce biti premijer apv, a ko gradonacelnik ns posle aprilskih izbora?
  • Zene

    01.02.2020 22:50
    Ni jedan ni drugi
    Ni Kruzevic,ni Vrndzic,Proku za direktora
  • Lacika

    01.02.2020 22:47
    Bravo
    Bravo za ideju: "NOVI SAD NA VODI"!
    Sjajan projekat.
  • Gari

    01.02.2020 21:55
    propast
    Dokle ćete primati novce od predsednika republike Srpske i sa kosova, koji zidanjem zgrada po Novom Sadu uništavaju grad,a da bi sve to prošlo političari i ljudi koji vode grad prave od svog grada stecište kriminala što je sa prilivom i kupovanjem stanova osigurana propast Novog Sada,sve više će biti kriminala i kriminalaca dali je to neko u vlasti svestan toga.......izgleda da nije ,bata radi svoj posao ,gradonačelnik svoj ,svako za sebe i svoj džep,a kriminala sve više i više,za koju deceniju Vojvodina će proći kao Kosovo samo će gospoda Šiptari reći da je to njihovo ...aaaa ko će nas u to uvaliti ....pa mi sami sebe ....zbog čega pa zbog novca ...gospodo pametnii i pohlepni političari i tako će nestati Srbije svi vi od glumaca do korumpiranih političara ste prodali Srbiju.
  • Tihi

    01.02.2020 21:52
    Igor je Kralj
    Bora, Milos, Kruzevic, Bocara, Milicevic, Andrej, Mandic i ostala bratija - sve su to amateri za Igora. Za njih je on Kralj politickog menadzmenra u Vojvodini. Taj covek je svoje rekao pre mesec dana i sada mudro cuti. Ne trosi on municiju na gluposti, vec ceka dok se ovi potrose a onda, zna se, Vucic nema bolje resenje za premijera Vojvodine. I zaista, bar je kao covek toliko sazreo da ne zabija autogolove svojoj stranci - za razliku od gore pomenutih.
  • Nole

    01.02.2020 21:46
    Ceo Novi Sad zna da se sve namešta za Galens.
  • Tihomir

    01.02.2020 21:31
    Strucni???pa nabroj mi te strucne sto vode Vode Vojvodine..Kako vas nije sramota? U Nadzornom odboru vam sedi klinac,tatin sin,bez znanja,bez iskustva,dzabalebaros,prevarant..stidite se bre
  • kojot

    01.02.2020 21:26
    PiAr
    A šta na sve to kaže prepamenta PR Voda?
  • Sandra

    01.02.2020 21:09
    Ako treba branicu Mirovica od Vucevica,ali Vrndzica od Kruzevica,ne hvala.Obojica su isti,nema tu razlike velike
  • Korni grupa

    01.02.2020 21:02
    Nova verzija
    Imate problema? Ne znate sta da radite?
    ... Bila jednom jedna baba. Nije znala sta da radi. Gnjavio je investitor. Da li znate sta? Sta? Sta? (jeste, dva puta)
    Overa, ali ne pecatom.
    Nemojte da mislite da ce se oni umoriti od pljacke i unistavanja NS. Ima jos mnogo prljavog novca da se opere. Niko nikom nije doneo slobodu na tanjiru...
  • Krokan

    01.02.2020 20:57
    Ovaj Kružević bio predsednik opštine Srbobran, onda ga namestiše da urniše Elektrovojvodinu , a kada ja završio taj posao eto ga zamenik gradonačelnika Novog Sada. Pitam po čemu je zaslužio ove funkcije kada ni za jednu nije kvalifikovan.
  • Zvonko Bogdan

    01.02.2020 20:40
    Kruzevica vratiti u skolsku klupu,Vrndzica u Suboticu,a ovde dovesti Japance,jer ne znam ko moze nam pomoci uopste.Imati ideju uopste voditi vodoprivredu sa znanjem na nivou osnovne skole,ili istu voditi kao despot,osiono i bahato,sklanjajuci strucne ljude a podanike i poslusnike nagradjivati,voziti sportski auto,nemati ni mere ni vaspitanja...Pa obojica samo gledaju svoj interes
  • Gorcilo

    01.02.2020 20:05
    Sve u krug
    Zgadija se siri, Zgadija smrdi a narod I dalje u bajke veruje
  • Jovo

    01.02.2020 19:58
    Hopovo
    Novakoviću Popovica potez Artiljevo pola miljona dalje Hopovo po miljona stan trista hiljada sve si kupijo za zadnji deset godina a znam te ko profesora nisi ima za kiflu
  • Novosadjanin

    01.02.2020 19:38
    Kraj
    Jedna vest za sve Novosadjane, pojavio se gos Bokan na političko trgovačkom nebu i to angažovan ispred SNS a!
    Gos Vučević angažovao svoju pajser ekipu sa Grbavice predvodjenu narko dilerima da jure političke protivnike po ulicama!
    E tako se dolazi do vlasti u našem Gradu!
    Nek mu je srećan rodjendan!
  • FTN

    01.02.2020 19:38
    bruka
    Sad će od Limana napraviti Beograd na vodi i fuš stanove krš kvaliteta, samo za bagru skorojevučku da se slika za Insta...ne brinite tolike su stipse da se neće otvoriti za kvalitet materijala niti za savremene principe gradnje u skladu sa zaštitom životne oko nas...tako da za 20-30 godina će se to ruglo raspasti jer će ga pojesti loša gradnja urušavanjem ili Dunav.
    Samo debil od arhitekte može da zida nebodere u rizičnom području...sve će to Dunav da odnese...prljav i krvav i sumnjiv kapital je gradio, a voda će srušiti...
    pa Merkator pre 17 godina nije mogao da zida još veći objekat zbog rizika od podzemnih voda Dunava, a šta mislite kako je zidati zgradurine i blokove na samoj obali...još bliže vodi...
    Pozdrav iz biblioteke za građevinarstvo FTN-a
  • Ceca

    01.02.2020 19:23
    Jednaki
    Nema razlike izmedju vrndzica i kruzevica, sem da slusa svako svog gazdu. Preduzece vode vojvodine i grad novi sad su institucije u rukama sns. Ne koci tu jedno preduzece jedan grad, nego jedan funkcioner drugog.
  • Rosa al nije Voša

    01.02.2020 19:23
    Nostalgičari nađite zanimaciju
    Bolje i Mađari, Bosanci, Crnogorci, Makedonci, Hrvati itd. nego niko.
    Napomena da je u kontekstu komentara omalovažavati neku naciju ili narodnost kazneno krivično delo, nebih trebao objašnjavati.
    Sve se menja pa i izgled grada, ljudi, vazduha, klime itd.
    Kad bih vas podsetio da je to produkt kapitalizma a ne komunizma bio bih nagrđen.
  • Dule

    01.02.2020 19:22
    Posteni Vucevic,posteni Kruzevic i jos posteniji Galens..Sve cisto nema sta..Vucevicu izadji na izbore samostalno sa Kruzevicem kao svojim zamenikom da vidimo sta narod misli o tebi ..Ne sakrivaj se iza Vucica..Svake izbore ti je dobio Vucic za tebe niko glasao nije.
  • stevan

    01.02.2020 19:13
    pravna država
    Već u više navrata čitam izjave da je taj i taj zloupotrebio svoj položaj i naneo višemilionsku štetu budžetu te i te opštine. Pitam se kakav je to sistem i kakav treba da bude da bi se osumnjičeni (oklevetani) pojedinac iz bivšeg režima našao na sudu i bio sankcionisan. I moja naivnost (vrana vrani ne vadi oči) ima granice!
  • Brka

    01.02.2020 19:08
    Vode i struje
    Svaka voda ima svoju struju a svaka stranka ima svoje struje koje uzburkavaju njen tok u sns-u tih struja ima dosta i evo sada Vuceviceva struja udara Mirovicevu struju indirektno preklapavsi Vrndzicev tok......
    I tako se uzburkala ova nasa voda i sada se samo ceka vir da neku struju povuce na dole.....
  • Milet

    01.02.2020 19:07
    Ljudi moji ako ova žgadija uspe da sagradi kompleks na ribarcu onda zbogom štrandu,pa onda redom dok Novi Sad ne bude do kraja kocka betona. Kako im neko ne stane na put,puuu žgadijo mafijaška.
  • sima

    01.02.2020 19:01
    dalje sape od voda
    Poliričari dalje šape od Vojvodina Voda, da nam se ne desi Obrenovac......u potpisu Čučko.....
  • Mane

    01.02.2020 18:58
    tesko
    Ovo ne može da prodje bez Igora, malo su se Vučević i Bocara zaleteli, napujdo Igor Boru, iz Ziga se još znaju jedan drugom su činili, da vidi kako ovi dišu. Kojim trikom će da dovedu Kruževića u V.Vojvodine, to je ipak APV a tu se zna ko je baba, tu ne pomaže ni brat Andrej.
  • primat

    01.02.2020 18:41
    jedva cekam
    da se vojvodina odcepi od srbije i postane samostalna drzava
  • Miroslav

    01.02.2020 18:32
    Svaka cast
    Direktor Voda dobar lik, bravo majstore!
  • Aca

    01.02.2020 18:25
    Ako stručnost zameni bahatost, jadna Vojvodino!
  • Novica

    01.02.2020 18:17
    Mafija
    Hoce ekipa da stavi milione u dzep, e moj gradonacelnice, samo izvrsavas naredjenja, fuj. Krive Vode sto vam ne daju zemlju mimo zakona?!
  • Cattanicorrado

    01.02.2020 18:17
    Mafija
    Episkop Grigirije (nemačka), dao je intervju za NIN izdanje 9 januara. Veoma poučan za ljude sa zdravim mozgom. Ko pročita možda shvati kako je nama u belome svetu a čitamo ovakve članke o korupciji u našoj Srbiji.
  • Vode vode strucni

    01.02.2020 18:16
    Slavko, ne daj se!
  • NS boy

    01.02.2020 18:08
    Dokle više..
    .. da ovi bosančerosi ili bosanski "srbi" drndaju po Vojvodini?
  • davljenje

    01.02.2020 16:52
    Dunav
    Dokle cete nam lagati i devastirati nas grad, posto grad vama sluzi samo za zgrtanje para i uvlacenje u zadnicu aktuelnog vam sefa. A i novosadjani cute li cute, pobunite se vec jednom protiv tog devastatora koji sebe naziva gradonacelnikom. Kako cemo se svi opravdati nasoj deci kada odrastu pa ustanove da se nalaze u jednoj krajnje konfuznoj i devastiranoj sredini. Uzmite se u pamet.
  • joja

    01.02.2020 16:48
    Korupcija
    Ako se Galans ovde ubaci, evo nam Andreja Vucica i Dodika. Kakvi apetiti
  • Ss

    01.02.2020 16:33
    Čim sam vest pročitala, znala sam da se nekome namešta za "velike rabote"! A imenovani gospodin, stručnjak opšte prakse, kada je mogao EV da dovede dovde, zašto ne bi i Vode da uništi! Da nije možda petljao i oko FK Vojvodine!
  • Ing

    01.02.2020 16:30
    ...
    Tuga je da jedan primitivac koji je završio srednju elektrotehničku školu u 23. godini treba da upravlja jednim preduzećem kao što su Vode Vojvodine. Ko ga se seća, jasno sve. Ovo nije zezanje i prevazilazi naprednjačku logiku APP( ako prođe, prođe). Rizik je da se poplavi ceo grad, vidimo ko zida i ko im radi u Beogradu. Spolja gladac, iznutra jadac. Posle dve godine gradonačelnik je posprdno rekao kako Promenada nije potonula. Diletanrski, nije još uvek, dodao bih na to. I sreća da nema kiše.
  • Čox

    01.02.2020 16:27
    Kad SNS padne sasa vlasti, a to se jednog dana mora desiti, mislim za ce zatvori biti puni o prepuni sa clanivima SNSa, investitorima, izvodjavima radova....samo cekam da se desi taj trenutak.
  • Zoki ns

    01.02.2020 16:17
    Super deal
    Ta vesela klika će razvaliti Novi Sad do neprepoznatljivosti.. i to za debelu opranu lovu.. A već su prilično uspeli u tome
  • ANTE

    01.02.2020 16:14
    "Ko jamio, jamio!"
    Čika Slavku bi sad najviše odgovaralo da ga smene i vrate u SU... pa da može da peca na jezeru, u miru.


  • Hattori Hanzo

    01.02.2020 16:11
    Bora uzbunjivač
    Mislio sam da je Bora N. u mardelji, kad ono, postao uzbunjivač. Mislim da Bora dok pljuje gradonačelnika Vučevića, peva pesmu... "šta bi dao da sam na tvom mjestu"...
  • stasa

    01.02.2020 15:57
    Daj sta das....ono ruglo na Ribarcu...pa to je strasno. Sve ce biti bolje, pa makar i ONI gradili. E dotle je doslo.
  • NSadjanin

    01.02.2020 15:53
    mafija
    Milos i Andrej = mafija!
    Dalje ruke od mog Novog Sada, a ti drugi vrati se u Jajince ili Bugojno...
  • Prečanin

    01.02.2020 15:48
    Žao mi Bore...
    Sad mi je već žao ovog naivnog i nesrećnog Novakovića, njemu je politika stvarno došla glave:

    Prvo su ga navukli onim glasanjem iz Soluna i zalepili mu etiketu koja će da ga prati celog života.

    A onda su se, dok je upravljao ZIG-om, svi drugi nakrali i zbrinuli, a on nosi oznaku lopova i plaća sve cehove.

    I umesto da se mane politike, podvuče crtu, plati što mora i počne život iznova, on, očajnik, nastavio da srlja kao teško grogiran bokser - nosi torbu oberlopovu V. Jeremiću, tuče se sa policijom, okuplja petkom uveče onih par desetina sličnih zlosrećnika i piše ove besmislice.

    Tužna sudbina, stvarno tužna...
  • Армаггедон

    01.02.2020 15:37
    Каква мафија

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna